Auto Services

Reparacija turbina i DPF filtera

Kontrola turbine
Redovitom kontrolom turbo-punjača moguće je na vrijeme uočiti potencijalne kvarove i ukloniti ih prije no što uzrokuju veće probleme. Provjeravamo rad upravljačkog mehanizma krilaca promjenjive geometrije te funkciju blow-off ventila. Dajemo točnu i pouzdanu procjenu stanja turbine, te preporučamo eventualno potrebne popravke.
Reparacija turbine
Visoka cijena novog turbo-punjača često popravak čini ekonomski neopravdanim, naročito kada je u pitanju stariji automobil. Srećom,postoji bolja opcija u vidu reparacije dotrajale turbine. Riječ je o specijaliziranom postupku, u kojem se dotrajali dijelovi mijenjaju novima, dok se preostali iznova upotrebljavaju.
Čišćenje DPF filtera
Postupak čišćenja radimo uz pomoć specijalnog stroja dizajniranog isključivo za ovu namjenu. Upravo nam to omogućava da i najzačepljenije filtere vratimo u stanje identično tvorničkom. Skidanje filtera možete napraviti i u vlastitom aranžmanu, te filter dostavite na našu adresu.

Zadovoljni klijenti


Miroslav Vekić

Nakon što sam skoro odustao od popravka svoje vremešne Alfe zbog visoke cijene popravka turbine, prijatelj mi je preporučio Ida turbo servis. Cijena je bila stvarno prihvatljiva i još su turbinu imali na lageru spremnu za ugradnju! Dečki, hvala puno!


Kristijan Francki

Turbina na kombiju je počela fučkati taman prije puta za Francusku, a niti jedan servis u Zagrebu nije mogao napraviti servis unutar 24 sata zbog specifičnosti turbine. Slučajno sam pronašao Ida turbo servis i ugodno se iznenadio. Servis od riječi – preporučam!


Damir Tonković

Primjetio sam da motor automobila više nije onaj stari. Savjetovao sam se sa prijateljem koji koji se razumije u aute, te me je uputio na Ida turbo servis. Bio je to jedan od najboljih savjeta. Transparentno i bez skrivenih troškova – auto mi je opet onaj stari!