O nama

O nama

Ida turbo servis je specijalizirani servis za tvorničko repariranje turbo-punjača

O nama

Ida turbo servis je specijalizirani servis za tvorničko repariranje turbo-punjača. Ovim postupkom se dotrajali turbo-punjač vraća u izvorno stanje, dok su pri tome troškovi popravka znatno niži nego kod kupovine novog turbo-punjača. Dugogodišnje stručno iskustvo, visoki standardi kvalitete, te upotreba pouzdanih i provjerenih komponenti su samo neke od naših prednosti. Zahvaljujući tome, možemo vašem dotrajalom turbo-punjaču udahnuti novi život na brz, kvalitetan i povoljan način.

Certificirani serviseri

Naši stručni serviseri su prošli mnoga školovanja u vodećim europskim centrima za obuku. Ne samo da ih ovo čini certificiranima za obavljanje postupaka reparacije, nego im i daje odličnu teoretsku podlogu za razumijevanje problema vezanih uz turbo-punjače. To znanje je nadograđeno iskustvom stečenim višegodišnjim radom u praksi, gdje su se susreli sa raznim vrstama kvarova i oštećenjima koja mogu nastati tokom eksploatacije turbo-punjača. Zahvaljujući tome, naši djelatnici ne samo da mogu obaviti reparaciju svakog turbo-punjača prema tvorničkim standardima, već će i prepoznati potencijalne uzročnike njegovog kvara. Na ovaj način uvelike smanjujemo mogućnost da se isti kvar ponovi u budućnosti.

Strojno čišćenje DPF-a

U ponudi imamo i uslugu strojnog čišćenja filtera čađi (DPF). Stanje DPF-a direktno utječe na rad turbine, te je velik broj kvarova na turbinama posljedica začepljenja DPF-a. Postupak strojnog čišćenja filtera čađi omogućava uklanjanje naslaga koje se stvaraju u ovom filteru tokom rada. Za razliku od nekih drugih metoda, ovaj postupak je u potpunosti siguran za vaše vozilo i daje provjerene rezultate. Više informacija o strojnom čišćenju DPF filtera možete naći na ovom linku.

Prednosti našeg servisa

Najkvalitetniji dijelovi

Sve rezervne dijelove nabavljamo od provjerenih i na tržištu renomiranih proizvođača .

Višegodišnje iskustvo

Naši djelatnisi imaju višegodišnje iskustvo na području turbina, diesel i benzinskih motora.

Vi ste na prvom mjestu

Cijenimo povjerenje koje ste nam ukazali, te se maksimalno prilagođavamo vašim potrebama u kritičnim trenucima.

Povoljne cijene

Višegodišnja suradnja sa dobavljačima dijelova nam je omogućila najpovoljnije cijene dobave, te na taj način vam omogućavamo značajne uštede servisiranja vozila.